Wellness élmény a Rudas fürdőben

Ha a Rudas Fürdő neve felmerül, akkor az ember rögtön arra gondol, hogy ez egy gyógyvizű medencékkel rendelkező jellegzetes török fürdő, ahol még mindig meg van annak a hagyománya, hogy bizonyos napokon csak a férfiak, más napokon csak a hölgyek léphetnek be a fürdőbe. Ha viszont most úgy határoznánk, hogy a Rudast választjuk kikapcsolódásunk helyszínéül, igen csak meglepődnénk, milyen kép is várja az odaérkezőket.
Bővebben

Debrecen: cívis város mediterrán fürdővel

Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városát időnként „a kálvinista Róma" néven vagy „cívisváros"-ként emlegetik. "Huszárosan" épült fürdőjét a Nagyerdőn, pihenőövezetben találjuk, gyógyvízét pedig az olajfúrás balsikerének könyvelhetjük el. Debrecen gyógyhely, fürdője pedig folyamatosan szépül és fejlődik. Összeszedtük a legérdekesebb történeteket és tudnivalókat.
Bővebben

Szigetvár – minősített gyógyhely

Minden gyógyhelyünk különleges a maga nemében, de Szigetvár fürdőjének mégis különös hangulatot kölcsönöz, hogy medencéi éppen azon a területen épültek, ahol egykor történelmünk nagy csatái zajlottak. Szigetváron minden kő a múltat idézi. Az egészségturizmus jelentőségét jelzi az a tény is, hogy az elmúlt öt évben a duplájára nőtt a magyarországi minősített gyógyhelyek száma.
Bővebben

A Rudas az első 5 csillagos gyógyfürdőnk

Ha Magyarország kiemelkedő adottságait nézzük, akkor elsősorban a gyógyvizei, fürdői jutnak az eszünkbe, hisz bárhova tekintünk is hazánk térképén, gyógy-és termálvizeket, fürdőket találunk. Amikor belépünk egy magyarországi fürdőbe, érdemes figyelnünk, hogy hasonlóan a szállodákhoz, milyen minősítéssel rendelkezik, azaz hány csillagos fürdőben járunk éppen. Ez a minősítés garantálja a fürdővendégeknek a minőségi szolgáltatást és környezetet.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Aktualitások, friss hírek

Az indiai ayurvéda Magyarországon

Magyarországon is egyre népszerűbbek a keleti egészségmegőrző, betegségmegelőző technikák, kezelések és étrendek alkalmazása. A felkapott kínai és thai módszerek mellett, meg kell ismerkednünk az indiaiak titkával is, az ayurvédával.

Babavárás Harkányban

A gyermekáldás sok fiatal pár életében az egyik legszebb pillanat, sokan mégis éveken át várnak arra, hogy végre kisbabájuk születhessen. Június második hetében nekik segítenek Harkányban, ahol a gyógyfürdőben minden a családalapítás körül forog majd.
Tovább
Tovább