Wellness élmény a Rudas fürdőben

Ha a Rudas Fürdő neve felmerül, akkor az ember rögtön arra gondol, hogy ez egy gyógyvizű medencékkel rendelkező jellegzetes török fürdő, ahol még mindig meg van annak a hagyománya, hogy bizonyos napokon csak a férfiak, más napokon csak a hölgyek léphetnek be a fürdőbe. Ha viszont most úgy határoznánk, hogy a Rudast választjuk kikapcsolódásunk helyszínéül, igen csak meglepődnénk, milyen kép is várja az odaérkezőket.

Hévíz és a csodatévő tó

Nevezhetjük egy óriás asszony fürdőkádjának, a legenda szerint azonban a Szent Szűz fakasztotta víz táplálja a Hévízi-tavat. Itt kísérletezték ki a súlyfürdőt, és azt mondják, télen még sokkal nagyobb élmény a gőzölgő tóban fürdeni. Ismerjük meg a csodálatos hévízi gyógytavat!

Kínai egészségmegőrző módszerek

A természetes gyógyászat és egészségmegőrző életmódok közül a kínai a legismertebb és legelterjedtebb rendszer. Mindent megmagyaráz, hogy a kínai módszerek több ezer év tapasztalatait és fejlődését hordozzák magukban. Cikkünkben áttekintjük a főbb jellegzetességeket, javallatokat és a legjobb magyarországi szolgáltatókat.
Tovább
Tovább
Tovább