Éjszakai fürdőzés országszerte

A fürdőkben este sem áll meg az élet, esti programok vagy éjszakai fürdőzés szórakoztatja a felnőtt közönséget. Csobbanás, vizuális effektek, romantika az éjszakai műszakban.

Utazás a Föld körül: fürdőestek magyar és távoli kultúrák hangulatában

Anélkül, hogy repülőre kellene ülnünk, röpke pár óra alatt belekóstolhatunk egy másik világba. Általában az este 9 óra körül kezdődő szeánszok kifejezetten felnőtteknek szólnak. Gastroshow, hangulatvilágítás, italkóstoló, élményszaunázás, adott országra jellemző zenei kínálat fogad minket. Akit mélyebben érdekel a téma, azok a vetített előadáson gazdagodhatnak fürdőkultúrából és építészetből. A rendezvény látogatása előzetes regisztrációhoz kötött, és általában 2.300-3.000 Ft-ba kerül a belépő.

Az éjszaka a fiataloké és a romantikára vágyóké

Hajnalig tartó, vad vizes bulik vagy éppen ellenkezőleg moonlight wellness.

1998-at írunk, mikor az első rendhagyó fürdőbuli megjelent Budapesten. Akkor találták ki kreatív fiatalok, hogy a fürdők nemcsak az idősebb korosztályé, hanem kiváló helyszínei lehetnek önfeledt partiknak is. Az ötlet hamar bejött, már az első zártkörű események teltházasak voltak. Sőt ma már a produkciót céges „összetartás bulikra" is szívesen rendelik.

Fő a változatosság: a Cinetrip programok folyamatosan megújulnak, új technikát, megoldásokat vetnek be. Az eredetileg a mozi hőskorát idéző performanszok igazi vízi cirkusszá lettek. A buli garantált az éjféli hastáncos lány, a hajnali tűzzsonglőrök és az akrobaták fellépésével, a több tízezer pixelnyi LED-installációval vagy a vízpáravetítéssel. Az egyes esteken más-más zenei világ szólal meg, a minimáltól az ambienten, a reggae-n, a funky-n, a hip-hopon és a 70-es évek amerikai diszkóján keresztül a house-ig mindenféle. A zenei hőfoknak megfelelően alakul a látványvilág, előre elkészített program, szett vagy helyben improvizált műsor varázsol el minket. Az események Budapest több fürdőjében elérhetőek, a belépőjegy 5.000-10.000 Ft között változik.

A Cinetrippel nem állt meg a világ. Az éjszakai fürdőzés manapság igen keresett lett országszerte, majdnem mindegyik fürdő „étlapján" szerepel, az egyszerű meghosszabbított nyitvatartástól az igazi partihangulatig tánc show-val, fényshow-val, koktélozással, sztár fellépőkkel és dj-vel terjedő kínálat. Az árai jóval kedvezőbbek az előzőnél, akár egy napijegy árából is megúszhatjuk személyenként.

Akik az őrült pörgés helyett relaxálódni szeretnének, azoknak javasoljuk a romantikus éjszakai fürdőzést vagy ahogy még nevezik: moonlight wellnesst. Pihentető Chill-out zene, a különleges szaunaszeánszok, égő gyertyák fénye vagy éppen egy pohár pezsgő segít az ellazulásban. Szintén maximum 2.000 Ft-ból fejenként kihozhatjuk a belépést.

Ha már unod a házibulit és a szállodai gálavacsorát

Svédasztalos vacsora válogatott finomságokkal, vidám műsorok, zenés partik segítik átmulatni az év utolsó napját. Ami rendhagyó ebben, hogy mindezek fürdőben történnek.

A részvételi díj ennek megfelelően drágább, többféle csomag létezik, az árak 10.000 Ft-tól kezdődnek személyenként.