Wellness élmény a Rudas fürdőben

Ha a Rudas Fürdő neve felmerül, akkor az ember rögtön arra gondol, hogy ez egy gyógyvizű medencékkel rendelkező jellegzetes török fürdő, ahol még mindig meg van annak a hagyománya, hogy bizonyos napokon csak a férfiak, más napokon csak a hölgyek léphetnek be a fürdőbe. Ha viszont most úgy határoznánk, hogy a Rudast választjuk kikapcsolódásunk helyszínéül, igen csak meglepődnénk, milyen kép is várja az odaérkezőket.
Bővebben

Debrecen: cívis város mediterrán fürdővel

Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városát időnként „a kálvinista Róma" néven vagy „cívisváros"-ként emlegetik. "Huszárosan" épült fürdőjét a Nagyerdőn, pihenőövezetben találjuk, gyógyvízét pedig az olajfúrás balsikerének könyvelhetjük el. Debrecen gyógyhely, fürdője pedig folyamatosan szépül és fejlődik. Összeszedtük a legérdekesebb történeteket és tudnivalókat.
Bővebben

Szigetvár – Magyarország 17. minősített gyógyhelye

Minden gyógyhelyünk különleges a maga nemében, de Szigetvár fürdőjének mégis különös hangulatot kölcsönöz, hogy medencéi éppen azon a területen épültek, ahol egykor történelmünk nagy csatái zajlottak. Szigetváron minden kő a múltat idézi. Az egészségturizmus jelentőségét jelzi az a tény is, hogy az elmúlt két évben a korábbi 13-ról 17-re nőtt a magyarországi minősített gyógyhelyek száma.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Ajánljuk

Zenés nyári előadások az Alsóörsi Strandszínházban

Nyár, Balaton, strand, kulturális programok. Ha ezt mind együtt egy helyen szeretnénk élvezni, akkor látogassunk el Alsóörsre, ahol könnyű, nyári, szórakoztató színházi előadással várnak minden érdeklődőt a strandszínházban.

Strandok éjszakája

Július 31-én a fürdőké a péntek éjszaka. A Magyar Fürdőszövetség szervezésében idén is lesz Strandok Éjszakája, ami minden évben 50.000 embert mozgat meg. Hosszabb nyitva tartás, zene, programok, buli a vízben. Tavaly 60 fürdő vett részt az eseményen, amikhez idén újabb strandok csatlakoztak. A csatlakozók számára nincs megkötés, így a programok igencsak színesek lesznek.

Szavazzunk "Az Év Fürdőjére"!

Június 4-én indult a szavazás "Az Év Fürdője" 2015 címért, amiben mindenki leadhatja voksát a kedvenc fürdőjére, az év újdonságára vagy a helyi kedvencre. A szavazók ajándékokat, a fürdők pedig igazi elismerést kaphatnak a vendégektől. Csapjunk is bele!
Tovább
Tovább
Tovább